Boeuf Bourguignon



 
Boeuf Bourguignon

Dette trenger du:

1 kilo oksehøyrygg • 4 spiseskje dijon sennep • ½ flaske rødvin gjerne fra

Bourguignon • 200 gram røkt bacon • 2 gulrøtter • 1 løk gjerne boretaneløk

• ½ sellrirot • ¼ potte timian
 

Slik gjør du:

 Kjøttet skjæres i grove stykker pa 5x5 cm. Legg alle ingrediensene i en gryte

og la det sta i kjøleskapet over natten.

La det sta i minimum 2-3 timer. Kok opp og sett hele gryten med lokk inn

i ovnen pa 170 grader C˚ til kjøttet er veldig mørt. Dette tar ca. 2 timer.


Server med sauterte kantareller, syltet gresskar og gresskarpure /gulerotpure.

Smaker også godt med ovnsbakte pastinakker og aioli.

 
Kilde: CC Vest kundeavis oktober 2012


Dette ble søndagsmiddagen. Så enkelt å forberede alt på lørdagen og la alt godgjøre seg i stekeovnen noen timer mens man rydder inn de siste hagemøblene og blomsterpottene. Nå kan vinteren komme. Bon Appetit!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gresk interiør og en deilig oppskrift

Koselig hyttestil fra Slettvoll